Prázdniny klepou na dveře

19. 6. 2019

Tréninky skončily a prázdniny se blíží :-)

Mírovo skupina ukončila tréninkový maraton 4. června, kdy se kluci sešli naposled. Míra vyhlásil i soutěž v bodování, přičemž testem nejlépe prošel Jirka Ulč před Míšou Pechem a Vaškem Vojířem. Ten měl mimochodem nejlepší docházku ze všech. Pozitivní je fakt, že jsme se s Mírou Eliášem domluvili na spolupráci i pro další sezónu. 

Školička zakončila sezónu 18. června, kdy jsme zároveň vyhlásili výsledky dlouhodobého turnaje. Vítězem se stal Romča Doležal před Sašou Ševčenkem a Pájou Jirků. Během roku všichni udělali pokrok a jestliže se na počátku učili někteří tahat figurkami, tak na konci již sváděli lité boje a někteří zasáhli i do soutěžních klání v rámci krajských přeborů.

Přípravka končila spolu s částí Mírovo skupiny rovněž 18. června, kdy jsem poprvé slevil a jako letitý odpůrce holanďanů nechal celý trénink v tomto duchu. V tomto roce jsme realizovali Přemkovo nápad s dvojitými tréninky. Kluci trénovali v úterý s Mírou, poté u mě hráli partie anebo tematické turnaje a navíc ve čtvrtek docházeli k Přemkovi na další hrací trénink včetně oddíláku. Věříme, že výsledek v letošním KP je dílem i této změny, kdy kluci vedle trénování měli více možností hrát.

Ve čtvrtek 20. června od 17:00 hodin spolu s rodiči v DDM hrajeme fotbal, soutěžíme a opékáme buřty. Jen na šachy nikdo nesáhne!  Zítra na viděnou :-).         

  • fotografie z posledních tréninků
  • fotografie z rozlučky
šachy chodov