Open Mariánské Lázně

24. 1. 2022

V Mariánských Lázních se představil čtyřlístek chodováků.

V minulém týdnu proběhl v Mariánských Lázních Open Mariánské Lázně 2022. Náš klub reprezentovali hned čtyři šachisté: Ondřej Bulka, Ondřej Železník, Lukáš Zrůst a Nikola Kůsová.

Lukáš s Nikolkou nehráli 1. kolo, bojovali o udržení v 1. lize mládeže v Ústí nad Labem. Ondra Bulka hned 1.kolo stál a získal tak bodík zadarmo. Ondra Železník v 1.kole bez bodíku, ale zkušenost. A tak to bylo celý turnaj. Radost střídal smutek, smutek radost. Ale každou partií získávali cenné zkušenosti do budoucna.  V ML se hrál i uzavřený velmistrovský turnaj a tak naši bojovníci měli možnost vidět ty nejlepší v akci. A že bylo na co koukat. Zajímavé, bojovné partie, které pravidelně trvaly přes pět hodin.

Celý týden jsme si skvěle užili. Denně jsme do Mariánek jezdili autem, kde jsme si užili dost legrace. Oba Ondrové si zahráli i Rapid a Blesk turnaje, které si oba pochvalovali. Celou dobu bylo vidět jejich zapálení do hry. Lukáš i Nikča se na turnaji také neztratili. Byť v turnaji nejmladší, hrou se dokázali ukázat. Lukáš patřil zcela jistě také mezi nejpohyblivější hráče v sále :-)

A jak se našim celý týden vedlo ? Nikolka i Lukáš uhráli 3,5 bodu. Ondra Železník 3 body a Ondra Bulka 2,5. Je třeba všem čtyřem pogratulovat a poděkovat za skvělou reprezentaci našeho klubu na mezinárodním turnaji.

Výsledky jsou zde: https://chess-results.com/tnr584361.aspx?lan=5&art=1&rd=9&turdet=YES&flag=30>

ML Open
ML Open
ML Open
ML Open